CiDent, speciaal voor tandartsen

Dertig jaar geleden is Cornelissen Praktijkinrichting ontstaan. Een van onze eerste projecten was een tandartsenpraktijk in Venray. Met dank aan deze en de vele daaropvolgende projecten hebben we onze kennis en kunde op het gebied van praktijkinrichting ontwikkeld en zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde naam binnen de tandheelkunde. Al onze meubels voldoen aan de WIP-richtlijnen en worden ontworpen met een scherp oog op ergonomie.

Onze aanpak

Ons proces

Onze specialiteit is het begeleiden van het volledige proces, turn-key. In de ontwerp-fase denken we mee over de efficiëntie en perfecte routing in de praktijk. Ons designteam denkt mee over welke meubels passen binnen de praktijk en is in staat om meubels naar wens aan te passen, in vorm en kleurcombinaties. Daarnaast adviseren we ook graag over het totale concept.

Wanden tot vloeren

Van wanden tot vloeren en van kleuren tot stoffen. We leveren een turn-key oplossing waarbij we zorgen voor een prettige samenwerking tussen de betrokken partijen en kunnen wij ondersteunen bij de aanschaf van o.a. vloeren, wandbekleding, licht en aankleding.

Made in Holland

Alle meubels worden in onze eigen werkplaats vakkundig gemaakt en ons team van vakmannen komt deze installeren. Met dank aan dit ‘Made in Holland’-concept kunnen we een goede service, juiste oplevering en passend onderhoud garanderen.

SMART-meubel

In de afgelopen jaren hebben we ons eigen concept, het SMART-meubel, ontwikkeld. Dit meubel betekent het besparen van tijd, geld en energie binnen de tandartspraktijk. Een fijn meubel is niet alleen mooi, maar vooral ook efficiënt. Het werken binnen een praktijk is constant in ontwikkeling en ons SMART concept, inclusief het tub & tray systeem, past bij de nieuwe manier van werken en zet de zorg voor de patiënt weer centraal.