CiDesk

CiDesk, speciaal voor business

Cornelissen Interieurs ontwerpt en ontwikkelt onderscheidende werkomgevingen die tevens ergonomisch en efficiënt zijn maar ook rekening houden met het beschikbare budget.

Doordat Cornelissen Interieurs alles op maat maakt in de eigen werkplaats, zijn de speciale designs en details mogelijk zonder dat daar onnodig veel voor betaald hoeft te worden.

Cornelissen Interieurs houdt vanzelfsprekend rekening met de geldende ARBO-richtlijnen

Onze aanpak

Ons proces

Een fijne werkplek of woning zorgt er voor dat u tot rust komt en u prettig voelt. Naast ons specialisaties CiDent en CiDoc realiseren we ook de inrichting van kantoren en particulieren

Jarenlang ervaring

Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om iedere ruimte in te richten met in acht name van de optimale routing en het efficiënte gebruik van vloeroppervlak.

Ontwerpafdeling

Onze ontwerpafdeling kan voor iedere ruimte en gelegenheid een passend ontwerp maken. Ons team van interieurbouwers beschikt over de beste C&C gestuurde apparatuur en werkt volgens de laatste ontwikkelingen. Dankzij beide realiseren wij een interieur waarin uw wensen en voorkeuren worden verwerkt. Van kasten tot dressoirs en toonbanken en tot werkplekken, ons team van vakmensen gaat geen enkele uitdaging uit de weg.