Made in Holland

Ontwerp en realisatie

Cornelissen Praktijkinrichting, made in Holland, made with care.

De ontwerpstudio, showroom en werkplaats van Cornelissen Praktijkinrichting vind u in Venray, Limburg. Wij vinden het belangrijk om te werken met lokale krachten, vakmensen, betrouwbare leveranciers en kwalitatief hoogwaardige producten.

Doordat we ons hier op focussen kunnen we een hoog niveau van service leveren, oplevering op de afgesproken datum garanderen en de door onze klanten geroemde kwaliteit handhaven.

Wanneer we samen met u aan de slag gaan, nodigen we u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom en werkplaats. U maakt kennis met ons SMART concept en met alle mogelijkheden die we bieden. Te zien zijn diverse oplossingen voor in de wachtkamer en behandelkamer. Deze zijn volledig naar wens aan te passen. Samen met ons designteam kunt u een kleurenplan samenstellen voor de gehele praktijk. Dit kleurenplan kunnen wij dan doorvoeren in de meubels, vloeren en muren. Zo heeft u een inrichting die volledig voldoet aan alle eisen en richtlijnen, maar vooral ook aansluit op uw eigen stijl en wensen.

Vorige slide
Volgende slide

Sterilisatie

Naast het design en kleurenplan vinden wij routing en workflow erg belangrijk. Door onze ervaring zijn wij in staat om bij uw praktijk binnen te komen en te adviseren over de routing. We maken diverse ontwerpen die ieder een eigen oplossing tonen en waar altijd ruimte is voor groei. Deze ontwerpen gaan verder dan kleur of workflow. Binnen het SMART-concept is ook veel ruimte voor essentiële zaken zoals sterilisatie. Ook daar denken we graag in mee.

Met betrekking tot de sterilisatie is nagedacht over de weg die het instrumentarium, van de behandelkamer naar de sterilisatie, aflegt. Deze is geoptimaliseerd door middel van kleurcodering en deze codering vindt u ook terug in onze meubels. Rood staat voor de vuile instrumenten, opvolgend is grijs, en afsluitend is de groene zijde. Hier worden instrumenten gebruiksklaar gemaakt. Ook deze workflow is, net zoals al onze andere meubels, naar wens aan te passen of uit te breiden.

Onze meubels zijn ‘Made in Holland’ en daar zijn we trots op.