Ontwerp

Een sterk ontwerp

Een succesvol project begint bij een sterk ontwerp. Dit doen we samen. We kijken naar de mogelijkheden, aandachtspunten en unieke aspecten van de beschikbare ruimte. Met een goed ontwerp van de juiste indeling en routing wordt de ruimte optimaal benut. Binnen dit ontwerp is ook oog voor de mogelijkheden van groei.

Naast een efficiënt ontwerp, vinden wij authenticiteit ook erg belangrijk.

Uw ontwerp wordt door ons designteam volgens de ‘form follows function’-filosofie voorzien van unieke materiaal- en kleurcombinaties die aansluiten op uw persoonlijke visie, de functionaliteiten en een moderne praktijk met een vriendelijke en sfeervolle uitstraling.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Made in Holland

De productie van de meubels vindt plaats in onze eigen werkplaats die is voorzien van de modernste C&C gestuurde machines. Hiermee gaan we voor precisie en hebben we de mogelijkheid om complexe meubels te creëren.

Ons team bestaat uit echte vakmensen met liefde voor het maken van bijzondere meubels. Door een eigen werkplaats, een gedreven team en jaren ervaring kunnen we de productie en het verloop van de projecten in eigen hand houden en de kwaliteit en de juiste oplevering garanderen.

Naast advisering, ontwerp en realisatie van meubels, gaan we voor een turn-key oplevering waarbij u als klant volledig wordt ontzorgd. Wij denken mee over details, randzaken en zorgen voor een naadloze samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Een inrichting van Cornelissen Praktijkinrichting betekent een goed doordacht, stijlvol en volledig eigen interieur, gemaakt volgens onze ‘Made in Holland’ werkwijze. Zo maken we uw praktijk SMART en stijlvol.

Ons Proces
Wij leveren een turn key service. Wij werken samen met betrouwbare en gekwalificeerde partners om de praktijk te realiseren. Van loodgieter tot aannemer, wij houden de controle over de verbouwing

Brainstorm

Allereerste brainstorm over uw wensen voor de praktijk

2D Tekening

Een plattegrond van uw praktijk uitgewerkt met de juiste routing en ruimte voor groeimogelijkheden, uitgetekend in 2D

Kleuren en Materialen

Een uitgebreid kleuren- en materialen plan die aansluiten op uw persoonlijke visie, voor een moderne praktijk met een vriendelijke en sfeervolle uitstraling

Start Interieurbouw

Wij gaan aan de slag om het interieur te maken in onze werkplaats. Door onze eigen werkplaats, een gedreven team en jaren ervaring kunnen we de productie en het verloop van de projecten in eigen hand houden, de juiste kwaliteit leveren en snelle aanpassingen maken. Nog echt 'Made in Holland'

Video Render

U krijgt van ons een visual video waarbij u de praktijk ervaart hoe dat deze werkelijk zal worden. Zo heeft u een betrouwbaar beeld waarbij routing, kleur en materiaal duidelijk zal zijn. Zo kunt u alvast genieten van uw praktijk.

3D Design

Een eerste 3D plattegrond uitgewerkt in kleuren- en materialen combinaties waarbij u een duidelijk overzicht krijgt van de werkelijke praktijk.