Over ons

Geschiedenis

Ons verhaal

Welkom bij Cornelissen Praktijkinrichting. Onze specialiteit is het ontwerpen, realiseren en plaatsen van de praktijkinrichting voor tandartsen, mondhygiënisten en andere medische specialismes.

De liefde voor het vak is al jong ontstaan. Arno, eigenaar en founder van Cornelissen Praktijkinrichting, wist als kind al dat hij meubelmaker wilde worden. Van een eerste houtbewerkingssetje tot het zelf maken van de eerste meubels, het groeide uit tot een eigen onderneming, het begin van Cornelissen Praktijkinrichting.

Nu dertig jaar later zijn we een van de grootste leveranciers van interieurinrichtingen voor tandartspraktijken in de Benelux. We hebben sterke relaties met diverse opleiders van de nieuwe generatie tandartsen, waaronder de AKMA en het RadboudUMC Arnhem en Nijmegen. Door deze samenwerkingen blijven we vernieuwend en actueel.

Onze grootste trots is het SMART-meubel. Dit slimme, efficiënte en innovatieve meubel maakt van iedere praktijk een prettige en moderne werkplek. Door middel van onze 30 jaar ervaring, samenwerkingen, bijschaven en testen, zijn we tot een SMART-meubel gekomen met een bijpassend concept voor makkelijk en overzichtelijk werken.

Onze kernwaarden