Samenwerkingen

In de afgelopen dertig jaar hebben we veel mooie projecten mogen volbrengen en hebben we specialisten mogen leren kennen die ons hebben geholpen bij de ontwikkeling van onze meubels en het SMART-concept. We zijn trots op deze samenwerkingen en zetten ze graag voort.

Beekpark Academy

Beekpark Tandartsen werkt sinds 2020 met het tub & tray systeem en wil graag haar ervaring delen. Dit doen zij met een uitgebreide cursus om het tub & tray systeem inzichtelijk te maken zodat u het snel kan implementeren in uw praktijk.

Het werkgemak zorgt ervoor dat er meer aandacht naar de patiënt en behandeling gaat. De indeling van de kamers met het SMART meubel geeft de assistente veel gebruiksgemak. De kast is duidelijk ingericht, aan de ene kant staan alle gebruikte trays en aan de andere zijde vind je in een duidelijk overzicht de steriele trays.

Het werken met tub & tray richt zich op een hoog niveau van hygiëne en efficiëntie en het zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing. Door de samenwerking met Beekpark Academy wordt uw praktijkinrichting optimaal geschikt gemaakt voor het tub & tray systeem met het SMART  meubel waarin het tub & tray systeem is geïntegreerd.

Het werken met het tub & tray systeem biedt kansen voor de praktijk. De stoel-tijd wordt gereduceerd, er is kortere tijd nodig voor het opruimen en gereedmaken van benodigdheden, een ingerichte tub en trays voorkomt verwarring en vertraging doordat alle benodigde spullen beschikbaar zijn. Tijdens een behandeling kan ook gemakkelijk een nieuwe tray gepakt worden. De inrichting van de kamers is zo ingedeelt dat alles binnen handbereik is. Dit werkt prettig, je hoeft geen behandeling te onderbreken, maar kan direct door. Kortom er is een hogere productiviteit en een lagere investering nodig van instrumenten. Deze doelgerichte keuzes zorgen ervoor dat er enkel geïnvesteerd wordt in daadwerkelijk benodigde materialen en producten. Dit betekent minder overtollige voorraad en minder verspillng.

Wij bij Cornelissen praktijkinrichting realiseren uw totale praktijkinrichting met bijbehorende SMART meubel om het tub en tray systeem mogelijk te maken in uw praktijk. Met ruim 30 jaar ervaring, denken wij mee over de indeling van uw praktijk met de juiste routing. We maken gebruik van hoogwaardige materialen, welke zich goed verlenen aan de WIP-richtlijnen. Hierdoor is het onderhoud aan de meubels gemaksvriendelijk en efficiënt.

De tub en tray cursus kan geheel volgens de RIVM-richtlijnen worden gegeven, doordat de cursus digitaal ondersteund wordt. 

AKMA, Academische Kliniek voor Mondzorg Arnhem tandheelkunde

AKMA van het RadboudUMC is de opleider van de nieuwe generatie tandheelkundig specialisten en speelt een belangrijke rol in de doorontwikkeling van onze meubels en routing binnen de praktijk. Met trots kijken wij terug op de renovatie en verbouwen van de AKMA welke onder onze leiding tot stand is gekomen in 2021. In samenwerking met deze tandheelkunde opleiding zijn we tot een nieuwe routing en meubels gekomen welke aansluiten op de innovaties en behoeftes van de nieuwe generatie tandartsen. De gehele uitstraling tot aan de gebruiksvriendelijke en compacte 12-uurs meubels en de nieuwe stoelen van Kavo, komen samen in de behandelzaal en zorgen voor een optimaal werkgemak en leeromgeving voor student en docent. De patiënten kunnen plaats nemen in de vernieuwde wachtkamer met een vriendelijke uitstraling waarbij het custom made behang de verbindende rode draad is tussen wachtkamer en behandelzaal.

Bekijk het volledige project op onze Cident pagina.

TFV, studenten van de tandheelkunde academie

Ieder studiejaar brengen de studenten van vereniging TFV, een bezoek aan onze showroom en werkplaats. Hier maken zij kennis met het inrichten van een praktijk en ontdekken wat er komt kijken bij het vorm van een én wellicht hun eigen praktijk. Ze maken kennis met het SMART-meubel en ontdekken hoe een efficiënte en prettige werkplek eruit ziet. De studenten maken binnen een dag kennis met Cornelissen Praktijkinrichting.

UMC-tandheelkunde Nijmegen

Als voorloper op de AKMA in Arnhem zijn onze 12 uurs meubels al langere tijd in gebruik bij het UMC-tandheelkunde opleiding in Nijmegen. Dit doordachte en compacte meubel geeft de studenten structuur en overzicht tijdens het leerproces. Onze meubels sluiten geheel aan op de nieuwste innovaties en werkmethodes op tandheelkundig gebeid. Ons SMART concept is vanuit deze kennis ontwikkeld tot een professioneel en hoogwaardig behandelmeubel voor in de praktijk. Voor de tandarts en -assistente in opleiding een fijn en herkenbaar methodiek.

Bekijk het volledige project op onze Cident pagina.

Croonen Dental service

Een geslaagd project begint met een sterk ontwerp. Een ontwerp dat rekening houdt met efficiëntie, hygiëne en het optimaal benutten van de beschikbare ruimte met de juiste indeling en routing. Daar sluit een behandelstoel van Croonen Dental service goed op aan. Croonen Dental service is een kleinschalig dental depot met technische kennis in de tandheelkundige markt. Zo houden ze de focus op kwaliteit, zijn de producten betrouwbaar en persoonlijk. Bekend om zijn XO-behandelstoelen welke goed aansluiten op onze behandelmeubels, zorgen we voor een fijne work flow in de behandelkamer.

De XO behandelstoel en het SMART meubel komen mooi samen in de praktijk van Wayenbrug in Apeldoorn.

Bekijk het volledige project op onze Cident pagina.

Loser & Co

U wil werken in een georganiseerde, efficiënte en ontspannen sfeer. De Zirc producten van Loser & Co zijn bij ons te bestellen. Wij zorgen en adviseren over de juiste producten aan: tubs, trays, cassettes en nog veel meer om uw praktijk slim te organiseren. Met het kleuren systeem houdt u in één oogopslag overzicht in de behandelingen en brengt u structuur aan in uw praktijk. Uw praktijk ziet er aantrekkelijk en georganiseerd uit. De producten zijn desinfecteerbaar, autoclaveerbaar tot 136° en hebben een antimicrobiële bescherming die de groei van bacteriën remt en beschermt tegen afzetting en verkleuring.