Smart-meubel

SMART-meubels

Een passend meubel is niet alleen mooi, maar ook functioneel en efficiënt.

Door onze ervaring met het inrichten van tandartspraktijken, konden we een meubel ontwerpen dat alle handelingen voor de tandartsassistent, tandarts, mondhygiënist of andere specialisten samenbrengt op een unieke plek. Schoon en vies worden van elkaar gescheiden, het beheren van voorraad was nog nooit zo overzichtelijk, het werkgemak voor de tandartsassistente verhoogt en door optimalisatie van het proces ontstaat er meer tijd en aandacht voor de patiënt in de behandelkamer.

Veiligheid en werken volgens de richtlijnen zijn volgens ons niet uit te sluiten. Onze SMART-meubels zijn allen volgens de WIP-richtlijnen en indien het SMART3.0-meubel aan de achterzijde is uitgerust met een timer voor de röntgenbuis, is de wand van het meubel voorzien van een loodscherm. Hierbij leveren wij een KEW-rapport, oftewel Kern Energie Wet rapport, aan.

TouchSmart

Met de TouchSmart hebben we wederom een nieuw, stijlvol ontwerp toegevoegd.

Een tijdloos en greeploos designmeubel; het witte blad is voorzien van spoelbak met witte Miscea kraan. Zichtzijde en fronten zijn van solid surface materiaal eveneens in de witte kleur met een soft afwerking, krasbestending, kleurvast en kan niet worden aangetast door de meest bruikbare chemische vloeistoffen.

Inclusief de blauwe details een exclusieve eyecatcher voor uw tandartspraktijk.

In dit TouchSmart meubel huizen tal van vernieuwde innovatieve oplossingen; een subtiele aanraking volstaat om de lades automatisch te openen, en opbergruimte voor het tub en tray systeem.

Verder is in de TouchSmart alle intelligentie van het totale SMART concept verwerkt.

2Smart2.0

Aan het SMART 2.0 repertoire hebben we een nieuw ontwerp toegevoegd. In dit SMART meubel huizen tal van vernieuwde innovatieve oplossingen. Er is meer opbergruimte voor het tub en tray systeem. Met een druk op de knop kunt u de hygiënekast eenvoudig laten zakken en bijvullen. Een strak ontwerp; doorlopende grepen en fronten in matte uitvoering. Het blad is van solid surface materiaal met een soft afwerking, krasbestending, kleurvast en kan niet worden aangetast door chemische vloeistoffen. 

Verder is in het 2Smart2.0 alle intelligentie van het totale SMART-concept verwerkt. 

BasicSmart

Met de BasicSmart hebben we een nieuw ontwerp toegevoegd. Een betaalbaar, efficiënt en bovendien stijlvol meubel in een twee kleurencombinatie. Ook in dit SMART meubel tal van innovatieve oplossingen; opbergruimte voor het tub en tray systeem (rood en groen markering), twee smalle uittrekbare plateau’s, hygiënekast, twee kunststof afvalkokers, RVS-spoelbak, naalddoorvoer(optie), deels loodwand(optie)
In de BasicSmart is alle intelligentie van het totale Smart concept verwerkt.

Tub & Tray systeem

Het tub & tray systeem is voor velen een innovatie die vraagt om een andere inrichting achter de schermen en de implementatie van een nieuw concept.

Om dit proces in goede banen te leiden, is er een mooie samenwerking ontstaan tussen Cornelissen Praktijkinrichting en Beekpark Tandartsen. Zij hebben een cursus ontwikkeld voor het overzichtelijk indelen van de tub & trays voor de verschillende specifieke behandelingen. Deze cursus is een waardevolle aanvulling en zal tevens de implementatie tijd sterk verkorten.

Werken met onze SMART-meubels betekent het besparen van tijd, geld en energie. Cornelissen Praktijkinrichting zorgt er voor dat het SMART concept optimaal tot zijn recht komt. Door middel van deze ontwikkeling worden tandartspraktijken efficiënter en slimmer en samen vormen we de tandheelkunde van de toekomst. Work SMART, not HARD

Vorige slide
Volgende slide